TELEFONSZÁMOK:


06-1-704-3655
06-20-943-3640
06-70-236-3121

ZÁRSZERELÉS
ZÁRCSERE
NON-STOP

CÉGÜNKRŐL

Közel húsz éve a szakmában. Nagyon hosszú idő de mégsem olyan hosszú hogy elmondhassuk, tökéletesek vagyunk. Megtanultuk a szakmát ami nem is olyan egyszerű és könnyű.

A biztonságtechnika bonyolult és egyben nagyszerű. Megnyugtató hogy egy személy, egy csalás ránk bízza értékeinek védelmét, vagyonának biztonságát. Felelősség terhel terhel minket ezért, éppen ezért minden tudásunkat ügyességünket felhasználjuk hogy ez sikerüljön. Ezért kell a gyakorlat, ne kontárokra, szomszédra, ismerősre bízzuk az ilyen munkákat. Az évek hosszú során kialakult az üzletpolitikánk, ami egyszerű. Első az ügyfél, annak kívánságai, akár időpontra vagy a megrendelt munkára vonatkozik. Természetesen tanácsokkal kiegészítjük ezeket, közösen megoldjuk a problémákat. Tanácsokat adunk hoggy az Ön ajtaja, zárjai milyen biztonsági fokozatúak, mivel kell esetleg kiegészíteni.

Otthon vagyunk az összes ajtótípusban, legyen az fa, fém, műanyag. Beszerelünk bármilyen zártípust, hevederzárat, riglit,lakatot. Ha esetleg elhagyta, ellopták kulcsait ezeket kinyitjuk úgy hogy maga az ajtó nem sérül. Ügyeletben vagyunk az éve háromszáz hatvan öt napján, legyen akár húsvét, karácsony, szilveszter.

Számíthat ránk bármikor,éjjel-nappal egyaránt. Mi Önökért vagyunk, ez a hivatásunk. Biztosak vagyunk abban, hogy nem fog csalódni bennünk, sem a munka minősége, gyorsasága nem utolsó sorban ár tekintetében.

Tisztelettel: Zármentő.hu

Non-stop

Non-Stop Zárjavítás!!
06-1-704-3655
06-20-943-3640
06-70-236-3121

ZÁRSZERELÉS  |  ZÁRCSERE  |  ZÁRNYITÁS  |  ZÁRSZERVÍZ  |  HONLAPKÉSZÍTÉS- XLS.HU -

Budapest I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI, XII, XIII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XX, XXI, XXII, XXIII kerületek Budaörs, Vecsés, Érd, Gyál, Törökbálint, Budakeszi, Dunakeszi, Szigetszentmiklós